asfaltt Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 salut cred ca toti ati avut cate o problema si nu prea ati stiut pe unde sa umblati sa gasiti ce va trebuie asa ca eu am apelat la voi cu o mana de ajutor unde as putea gasi cablu de ambreiaj pt aprilia pegaso de 650 si cam care este pretul merci tel 0722956391 sau id mes vigy_76_07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kln Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 salut cred ca toti ati avut cate o problema si nu prea ati stiut pe unde sa umblati sa gasiti ce va trebuie asa ca eu am apelat la voi cu o mana de ajutor unde as putea gasi cablu de ambreiaj pt aprilia pegaso de 650 si cam care este pretul merci tel 0722956391 sau id mes vigy_76_07 nu stiu daca te mai intereseaza dar am cumparat eu cablu de ambreiaj (doar cablul fara camasa) din targ de la aleea castanilor - langa big berceni 25 lei de la aia cu piese de bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate