gabi bv Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 (editat) Iesire sambata 24 feb. BRASOV In jur de ora 11. Traseu.....vedem noi. Amatori....? Editat Februarie 19, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Sambata se anunta o vreme, cum nu se poate mai rea . Noaptea - 10 grade C ! Sa speram ca se inseala cei de la meteo............cum se intampla de obicei. Daca nu ploua eu ies. Nu conteaza cat de frig este. Ziua e oricum mai cald. Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 ma bag si eu pt Sambata. Aveti un traseu stabilit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Februarie 23, 2007 Autor Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) Cred ca ne bagam la un ski sambata. A avut dreptate Petrica cand a zis ca se f... vremea. Asta e. Poate sambata viitoare. Ce utilaj ai Giovan ? Editat Februarie 23, 2007 de gabi bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 unu greu .... ktm lc4 400 sc din 97. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate