MacLeod Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) Ieri am aflat un zvon, sper sa fie doar un zvon, cum ca un tip cu un LC4 cu nr B-XX-KTM ar fi murit in Bucuresti. Din pacate nu stiu mai multe amanunte. Stie cineve de asa ceva? Sper doar sa fie un simplu zvon... scuze am vazut acum postul lui Stulete. Rog adminul sa inchida acest post Editat Februarie 21, 2007 de MacLeod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 am auzit ca s-a intamplat alaltaieri si ca avea nr b-27-ktm.... mai mult nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdannlb Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 nu vad nici un forum inceput de stulete. daca e adevarat, Dumnezeu sa-l ierte, R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) nu vad nici un forum inceput de stulete. daca e adevarat, Dumnezeu sa-l ierte, R.I.P. sa ma ierte, sa ma ierte,ca am cam pacatuit azi Editat Februarie 21, 2007 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate