full_speed4_u Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 sal am 16 ani si vreau sa-mi cumpar si eu un dna sau ceva care sa semene a motor si fie bun pt un incepator,si ink ceva,pt A1 trebuie sa dai si poligonul?????cine ma poate ajuta???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 sal am 16 ani si vreau sa-mi cumpar si eu un dna sau ceva care sa semene a motor si fie bun pt un incepator,si ink ceva,pt A1 trebuie sa dai si poligonul?????cine ma poate ajuta???? da, normal ca dai si poligonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 A1 este o subcategorie. si ca sa il iei trebuie sa faci absolut tot ce tine de scoala de soferi. analize, taxe, legislatie... si la urma... sala si poligonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate