daan185 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 asa ziceam si eu Mai voi sunteti ca si Stan si Bran ..... Unul nu are motor altul nu are mana cu care sa se tina de el .... si faceti misto de altii Ploaia a tinut doar cat am baut sucul la Barbarosa si apoi gata ... asfaltul era cald si s-a uscat ..... nici macar nu a fost rau.... .... Pacat ca nu v-ati incumetat si voi .... va duceam pe scaunul pasagerilor eu si kinder-ul .... ca in rest am fost cu grupa "un detz si-un sfert" ..... Deea .... ce mai faci tu? .... stai linistita ca nici rechinul mihaitza nu intra in alta categorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 "Un detz si un sfert" asta-i buna Mai...data viitoare, dar cu kinderu pe motor nush cine se risca Si kinder, si motor de 1000... cam riscant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 "Un detz si un sfert" asta-i buna Mai...data viitoare, dar cu kinderu pe motor nush cine se risca Si kinder, si motor de 1000... cam riscant Lasa Bogdan..decat cu kinderul pe motor....mai bine te duc eu. Sau si cu mine ti-e frica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Lasa Bogdan..decat cu kinderul pe motor....mai bine te duc eu. Sau si cu mine ti-e frica? Ma simt mai in siguranta....Ms . Cu toate ca ii o blonda la corman mare lucru nu se poate intampla , asta daca nu cumva o ia din loc motorul de un detz si un sfert cu amandoi , dar nu tare cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Ma simt mai in siguranta....Ms . Cu toate ca ii o blonda la corman mare lucru nu se poate intampla , asta daca nu cumva o ia din loc motorul de un detz si un sfert cu amandoi , dar nu tare cred macar ea unge lantzu' cum trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Mersi mersi Raul....asta asa e. Si Bogdan...nu iti face griji ca ii o blonda la "corman" ca si tu esti blond. Si o i a din loc cu amandoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Mersi mersi Raul....asta asa e. Si Bogdan...nu iti face griji ca ii o blonda la "corman" ca si tu esti blond. Si o i a din loc cu amandoi. Ai dreptate, am uitat ca e repsol Rica nu ai altceva mai bun de facut? Sa-ti cauti motor de exemplu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Ai dreptate, am uitat ca e repsol Rica nu ai altceva mai bun de facut? Sa-ti cauti motor de exemplu.... Sa vedem daca se vede poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Sa vedem daca se vede poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Iese soarele pe strada noastra.....Facem o iesire, asa pe la ora 15 sa ne adunam Barbarosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Iese soarele pe strada noastra.....Facem o iesire, asa pe la ora 15 sa ne adunam Barbarosa. Soarele asta anunta ploaia, linistea inainte de furtuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Am putea face o iesire...sa vedem cine se mai anunta.....sau sta lumea la hibernat si cu degetul in sus. Daca ii sigura iesirea zi....ca mai trimitem mesaje. Faina poza Raul......cred ca mai trebuia sa il tina in spital vreo 2 saptamani. Poate asa invata sa isi curete lantul...nu sa il murdareasca mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 De plouat sigur nu mai ploua.....asa ca-i pacat sa ne irosim duminica cu "duminica in familie". Mihai cu gs-ul vine, pe la ora 15:30 . Deci cine are chef de iesire cu stima va invit sa ne intalnim la 15:30 in fata la barbarosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Ok ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazilro Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Cam timida iesirea de azi.....dao o fost fainut Si chestia aia ce am facut-o la semafor la tipografie..... s-o lasam uitarii Ii destul ca m-o vazut un bulevard intreg Editat Aprilie 13, 2008 de vazilro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Lasa ca a fost draguta plimbarea. Si mai ales tu cu burnuout-urile de la semafor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Lasa ca a fost draguta plimbarea. Si mai ales tu cu burnuout-urile de la semafor. Mah..unpic nu sunt cu voi si faceti prostii ... Ce betesig o ispravit VOSZI ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kharly Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 salutare ...as pune si eu vreo 2 poze cu motoru meu..dar acu zace pe un pat e bolnav rau sper ca in curand sa simta si el asfaltul din pacate nu pot sa uploadez pozele... va vad in fiecare zi prin oras si incep sa ard de dorintza de a calari si eu 2 rotzi desi is toata ziua pe un scuter in oras...dar nu se compara si oricum pe un scuter nu ma vede nimeni pt cei care au ce sa calareasca asfalt uscat pt cei care nu spor la cumparaturi (reparatzi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Mah..unpic nu sunt cu voi si faceti prostii ... Ce betesig o ispravit VOSZI ? Dapoi mai nimic nu o facut.....ceva incercari de burnout in fata la tipografie si mai ca nu s-a trezit in mijlocul intersectiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Vremea asta nu tine deloc cu noi .... urmatoarele 2 saptamani tot vreme naspa se anunta .... http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 cred ca ar trebui sa inventam un nou sport ..... motociclism in sala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Vremea asta nu tine deloc cu noi .... urmatoarele 2 saptamani tot vreme naspa se anunta .... http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 cred ca ar trebui sa inventam un nou sport ..... motociclism in sala.... Vezi daca nu am "inca" motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) Vremea asta nu tine deloc cu noi .... urmatoarele 2 saptamani tot vreme naspa se anunta .... http://www.accuweather.com/world-forecast-...RE&metric=1 cred ca ar trebui sa inventam un nou sport ..... motociclism in sala.... vom vana vremea buna....cand se usca un pic asfaltul fugim afara....alta solutie nu este si speram ca site-ul dat de tine sa greseasca.....din pacate si restu siteurilor arata ceva de genu:( Editat Aprilie 16, 2008 de arnold;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daan185 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Vezi daca nu am "inca" motor... Dar macar vara asta ai sa ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 salut tuturor.... a fost super ca v-ati oprit in seini cand ati venit din Petea... am auzit ca ati avut ceva probleme cu politia (radaru)... s-au luat ceva permise? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 salut tuturor....a fost super ca v-ati oprit in seini cand ati venit din Petea... am auzit ca ati avut ceva probleme cu politia (radaru)... s-au luat ceva permise? Fara numar fara numar ... Bine ca nu am fost cu fosta honditza...ca eram primu' care "dona" permisul... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate