george05 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 La mine nu e asa dezbracata...(in cele pe care le-am postat ) Dar tu, voieur-ule, ce te utzi dupa poze cu minori? Dar ma tot intreb, mai merge wakasaki-ul ala, ca nu l-am mai vazut pe strazi... pedofili.....voyeur-i......alcolisti......petrecareti......ai de mine....astia is motoristii din ziua de azi.... .....io nu stiu in ce categorie ma incadrez....oare cine se simte in una din categorii?...sau mai tre sa deschidem cateva categorii ca sa incapem toti?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 pedofili.....voyeur-i......alcolisti......petrecareti......ai de mine....astia is motoristii din ziua de azi.... .....io nu stiu in ce categorie ma incadrez....oare cine se simte in una din categorii?...sau mai tre sa deschidem cateva categorii ca sa incapem toti?... Vai George...tu te incadrezi cred ca in toate categoriile. Am schimbat lantul.....Deci cine vrea sa vina la o plimbarica sa fie la 20:30 la Barbarossa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Vai George...tu te incadrezi cred ca in toate categoriile. Am schimbat lantul.....Deci cine vrea sa vina la o plimbarica sa fie la 20:30 la Barbarossa.... Ai tai stiu ca vrei sa iesi la ora aia din casa?? Dupa ce vad pozele sigur nu mai pupi u centru dupa ora 18.30, ca pe atunci se aduna motoristii pedofili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 am 2 nelamuriri una de la ce varsta e pedofilie ca nu cred ca de la 17 ca aia de 17 o prins mai multe pul... decit tuh clantze de usi si vb aia nu intrri si iesi numa pe una:)) apoi oare e boala si daca da cum drac se trateaza??????nu de alta da am o prietena de 17 ani la care tare iasi tosonyio intre picioare si ea o zis ok numa io nu is in clar oare is beteag sau mi a fuck...?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 am 2 nelamuririuna de la ce varsta e pedofilie ca nu cred ca de la 17 ca aia de 17 o prins mai multe pul... decit tuh clantze de usi si vb aia nu intrri si iesi numa pe una:)) apoi oare e boala si daca da cum drac se trateaza??????nu de alta da am o prietena de 17 ani la care tare iasi tosonyio intre picioare si ea o zis ok numa io nu is in clar oare is beteag sau mi a fuck...?????? Mama fratilor....deja deviati de la motociclism. Sau toata actiunea se intampla pe motor? Ca atunci inca va incadrati in grafic. Si apropo...Raulica....cand vii sa iti bei laditza de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 am 2 nelamuririuna de la ce varsta e pedofilie ca nu cred ca de la 17 ca aia de 17 o prins mai multe pul... decit tuh clantze de usi si vb aia nu intrri si iesi numa pe una:)) apoi oare e boala si daca da cum drac se trateaza??????nu de alta da am o prietena de 17 ani la care tare iasi tosonyio intre picioare si ea o zis ok numa io nu is in clar oare is beteag sau mi a fuck...?????? Numa una???? Sunt o gramada....fresh meat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Numa una???? Sunt o gramada....fresh meat Ciocu' mic vampirule ...shtii tu de ce... (si Istvan stie, era bancul lui) Mama fratilor....deja deviati de la motociclism. Sau toata actiunea se intampla pe motor? Ca atunci inca va incadrati in grafic. Si apropo...Raulica....cand vii sa iti bei laditza de bere? Aseara i-am montat xenoanele, sa pot vedea drumul pana la tine... Ai tai stiu ca vrei sa iesi la ora aia din casa?? Dupa ce vad pozele sigur nu mai pupi u centru dupa ora 18.30, ca pe atunci se aduna motoristii pedofili :P Dar ai tai stiu? Ca tu mai ai antecedente... Va salut! Sunt mai nou aici in baia mare (repatriat de la cluj). Vad ca sunt oameni faini pe aici pe forum. Ce vreau eu sa intreb ii daca mergeti la o scalda pe undeva azi, ca m-as baga si eu. Ii numa bine afara, soare, si din cate am vazut, maine ploua....asa ca nu-i de ratat ocazia. Salutare, sunt oamini fain ingeneral in Baia Mare... Ieri se pare ca lumea a fost cam ocupata, astazi se arata ploi...sa speram ca muine mai iese putzin soarele sa vi si tu la o gutineala / mestecaneala sau pe la ceva ape ... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 am 2 nelamuririuna de la ce varsta e pedofilie ca nu cred ca de la 17 ca aia de 17 o prins mai multe pul... decit tuh clantze de usi si vb aia nu intrri si iesi numa pe una:)) apoi oare e boala si daca da cum drac se trateaza??????nu de alta da am o prietena de 17 ani la care tare iasi tosonyio intre picioare si ea o zis ok numa io nu is in clar oare is beteag sau mi a fuck...?????? nu ierta nimic.......ca doar o viata ai si o gaura-n c.. .....17 ani?.....nu ii fresh meat, bogdan.....aia la 17 ani ii deja veterana in ale suptului si calaritului... .....toate fetizele mai nou fac sport de " performanta" Mama fratilor....deja deviati de la motociclism. Sau toata actiunea se intampla pe motor? Ca atunci inca va incadrati in grafic. se deviaza normal..de la discutii.....ca doar intre 2 motoreli se baga:o alcolizare,un party......un f...i... ....ca doar am stabilit ca motoristii nu is hapt intregi la cap...sau la casca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
falconeti Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Aseara i-am montat xenoanele, sa pot vedea drumul pana la tine... cai o fost xenoanele gata montat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Aseara i-am montat xenoanele, sa pot vedea drumul pana la tine... cai o fost xenoanele gata montat? Poi o fost 420 lei Xenoanele, 2x H4-bixenon....si le-am montat eu ... , mi-am facut-o cu mana mea... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 raul cat tea costat xenoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 raul cat tea costat xenoanele n-ai vazut ca a raspuns pe pagina cealalta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Azi schimb si oloiul Motul 300V cica e bestial, si pe deasupra si bujiile cu iridiu... , deci o sa am de lucru azi, +PLUS schimbatul lichidului de frana fata-spate si pe deasupra, inainte de a incepe, trebuie sa-mi confectionez un suport de motocicleta, deoarece nu am cric central, deci am de flexuit, sudat...si beut bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Azi schimb si oloiul Motul 300V cica e bestial, si pe deasupra si bujiile cu iridiu... , deci o sa am de lucru azi, +PLUS schimbatul lichidului de frana fata-spate si pe deasupra, inainte de a incepe, trebuie sa-mi confectionez un suport de motocicleta, deoarece nu am cric central, deci am de flexuit, sudat...si beut bere... flexuit...sudat.....beut bere......in ce ordine?....cred ca berea ii prima...apoi restu daca mai esti in stare..........spor la munca domnu` mecanic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) flexuit...sudat.....beut bere......in ce ordine?....cred ca berea ii prima...apoi restu daca mai esti in stare..........spor la munca domnu` mecanic... Ce-oi fa...macar acu ma lasa vremea, a plouat afara ...hehe si e putzin racoare...cum ii place la bere sa fie , sper sa mai am dejetele pe maine... Editat Iulie 8, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ce-oi fa...macar acu ma lasa vremea, a plouat afara ...hehe si e putzin racoare...cum ii place la bere sa fie , sper sa mai am dejetele pe maine... io sper sa mai ai ficat pana maine..... ....vreme numa buna de rupt fizicu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) io sper sa mai ai ficat pana maine..... ....vreme numa buna de rupt fizicu.... daca nu zboara discul de la flex...scap... Apropo...ce numar am eu la motor? Vezi poza (Nr. de posturi a lui Gerge 007 aka:Batman)... Mersi Jorjel... Editat Iulie 8, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bredock Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 daca nu zboara discul de la flex...scap... sa ai spor si la lucru si la dupa aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) sa ai spor si la lucru si la dupa aceea Mersi... Editat Iulie 8, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 daca nu zboara discul de la flex...scap... Apropo...ce numar am eu la motor? Vezi poza (Nr. de posturi a lui Gerge 007 aka:Batman)... Mersi Jorjel... batman?......facem echipa impotriva railor?.... ....acuma stric numaru de posturi.....da ramane in istorie 69-le...... .....oare cata lume o sa imi zica ZoRO dupa ce imi vin numerele?....sau sa fie batman?.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 nu ierta nimic.......ca doar o viata ai si o gaura-n c.. .....17 ani?.....nu ii fresh meat, bogdan.....aia la 17 ani ii deja veterana in ale suptului si calaritului... .....toate fetizele mai nou fac sport de " :blbl: performanta" se deviaza normal..de la discutii.....ca doar intre 2 motoreli se baga:o alcolizare,un party......un f...i... ....ca doar am stabilit ca motoristii nu is hapt intregi la cap...sau la casca..... Auzi mai ce vorbesti de tipele de 17 ani....asa vorbesti de parca ti-ar fi aratat vreuna meserie..... Tot de un Spiderman si un Batman si Zoro...voi ati ramas traumatizati din copilarie. Eu cred ca o sa ma fac Catwoman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 in cazul asta eu ma fac unguru bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 in cazul asta eu ma fac unguru bulan Auzi mai ce vorbesti de tipele de 17 ani....asa vorbesti de parca ti-ar fi aratat vreuna meserie..... Tot de un Spiderman si un Batman si Zoro...voi ati ramas traumatizati din copilarie. Eu cred ca o sa ma fac Catwoman Fa-te Sailor Moon Eu din copilarie am ramas traumatizat de Babylon Blue, ...pentru cunoscatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzache Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ┏┫ | | ┣┓ ┏┓ ┗┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫ ┃ ━━━━━ ┃ ┏┳┫┣┳┓ ┗━━┳━┳━━┛ ┃ ┃ ━━━━┃ ┃ ┗━┳┳━┛ Ce mishto e.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate