kelu_copilu Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 salut m-am saturat sa tot fac drumuri pana la Constanta<io sunt din buc>si sa-l caut pe proprietarul din acte , si mai nou dupa noille legi am inteles ca mi-l radiaza si daca mai merg cu el asa si ma toarna =dosar penal concluzie: caut un cadru cu acte sa-l pot inscrie pe numele meu daca are cineva il rog sa-mi spuna si un scor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Martie 10, 2007 Autor Share Postat Martie 10, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Te pot ajuta cu un IJ Jupiter5.. Este tot.. are acte (mobra e radiata).. are si rezervor lacrima, nu e vopsita pt ca nu am mai avut timp.. si motorul e desfacut dar totul schimbat... Nu l-am mai inchis.. Daca te intereseaza da-mi un PM, sau mail la amimagz@yahoo.com.. Tel. 0726.378.688! Sunt din Buc... Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate