Cretzu Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Stie cineva cum este drumul intre Targu Mures si Bucuresti. Poate vin si eu la intalnire si vreau sa ajung intreg. Sau macar sa primesc informatii despre despre starea drumului pe portiuni Va rog foarte frumos !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 20, 2003 Share Postat August 20, 2003 Belea!!!!!!!!!!!!! In special Tg Mures-Brasov!!! Adica asta era anu trecut cind m-am dat eu pe el. Mergeam special din Buc pina la TG Mures ca sa ma dau cu motoreta pe drumu ala ca are super viraje Asfaltu era super ok si nu era aglomerat deloc. Brasov-Buc e super aglomerat mai ales duminica seara. Dar daca asteptzi putzin si te cari mai pe la noapte asa (11-12 noaptea) atunci e liber. Vineri seara si simbata dimineatza e super aglomerat. Daca te dai noaptea niciodata nu e aglomerat!!! Oricum ai grija la radare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate