cmatei Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 As avea nevoie de un racord in T pentru furtunele de benzina. Furtunul pe care-l am acum e crapat, si trebuie sa-l reingineresc (asta e dintr-o singura bucata, si nu mai am de unde sa-l scurtez). Intrebarea e: stie cineva la ce masina exista un T undeva pe circuitul de benzina (carburator, probabil) ? Furtunele au cam 6mm la interior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 17, 2004 Share Postat Iunie 17, 2004 Dacia 1300. Sigur .... Avea tata in cutia de piese vreo doua trei. Iti mai dau o sugestie..... daca nu rezolvi cu dacia. Te duci la un magazin ce vinde pesti de acvariu (+instalatii de aer, acvarii... s.a.m.d). Si cumperi de acolo. In Bucuresti e piata de la Obor care iti rezolva asta. E o piesa des intilnita la aeratoare de apa (bagi mai multe pe aceeasi pompa), daca vrei gasesti si cu mai multe iesiri... e bin plastic dar sigur tine la benzina. Spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iunie 17, 2004 Autor Share Postat Iunie 17, 2004 Alea de pesti sunt micute, din cate tin eu minte (asa am gasit unul de la spalatorul de parbriz de skoda sau trabant). Dar ideea cu targul din obor se retine, in plus e si aproape de mine. Thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate