radupop Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Lume multa, noroi, cazaturi, coniac, distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Frumos , vreme buna , voie buna , lume buna - reteta perfecta cele bune si la cat mai multe iesiri de genul. stiu ca s'au mai facut foto .. sper sa iasa si alea la iveala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 Foarte misto,pacat ca a fost cam frig...cine a venit pe motor panba acolo...stie... Ceva poze si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Foarte misto,pacat ca a fost cam frig...cine a venit pe motor panba acolo...stie... Ceva poze si aici frumos dar mai multa chinuiala decat placere, s-o tinet tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 frumos dar mai multa chinuiala decat placere, s-o tinet tot asa. Cu motocicleta ta este chinuiala. Daca te referi la drum nu te costa mai mult de 20lei. Ca timp nu faci mai mult de 1 ora juma pana acolo. Si nu este musai sa mergi la Buzau. Mai este Breaza, Comarnic, Cheia, Curtea de Arges, etc. Eu am facut 2500 km in jurul Bucuresti-ului si pot sa iti spun ca nu strica si putin munte. Chiar face biiiinee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 Cu motocicleta ta este chinuiala. Daca te referi la drum nu te costa mai mult de 20lei. Ca timp nu faci mai mult de 1 ora juma pana acolo. Si nu este musai sa mergi la Buzau. Mai este Breaza, Comarnic, Cheia, Curtea de Arges, etc. Eu am facut 2500 km in jurul Bucuresti-ului si pot sa iti spun ca nu strica si putin munte. Chiar face biiiinee. Asa este cine stie cunoaste A fost super marpha tre sa mai bagam si in alta parte !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Bueeii, da' io unde eream? Nu matzi pozat shi pah mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 uite mai ca te-am pozat si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Muoaamaa ce flaminzi erea uniii!!! P-asta de ce n-atzi pus-o de la inceput? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Cu motocicleta ta este chinuiala. Daca te referi la drum nu te costa mai mult de 20lei. Ca timp nu faci mai mult de 1 ora juma pana acolo. Si nu este musai sa mergi la Buzau. Mai este Breaza, Comarnic, Cheia, Curtea de Arges, etc. Eu am facut 2500 km in jurul Bucuresti-ului si pot sa iti spun ca nu strica si putin munte. Chiar face biiiinee. Tu consideri ca Yamaha YZ 426 F este un chin pe terenul ala de cross? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Tu consideri ca Yamaha YZ 426 F este un chin pe terenul ala de cross? Nu la tine ma refeream Victor ci la motocicleta d-soarei Karigan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate