FRR Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 ionut eu inca nu am facut o tura pe xl dupa reparati se poate sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 19, 2004 Share Postat Iunie 19, 2004 N00b care a apasat new topic in loc de Private Message PS:Se scrie reparatiI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Trebuie sa il iertati pe Tinu(FRR)ca lipsa de motor duce la isterie ...nu e vina lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 Nu, dar pana acum se canta dupa un motor sport-Ducati 996(pana si maketa si-a luat) dar acum de cand i-a bagat 'cineva' terenul in cap numai la enduro se gandeste...Dar nu ia nici o initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iunie 23, 2004 Share Postat Iunie 23, 2004 pai ce mai asteapta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iunie 23, 2004 Autor Share Postat Iunie 23, 2004 ba lasa ca am sa iau initiativa aia dar cand cred eu ca e timpul nu iti face tu probleme ca nu o sa ai cu cine sa iesi la vare lasama numai sa imi inchei anul de scoala si dupa aceea o sa ma apuc si de problema motorului deocamdata scoala ok? bem o bere cand ajung acasa si tu fati motorul sa mearga calumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate