The One. Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 Salut ! am un piaggio bravo si vreau sa montez semnale pe el dar nu stiu cum!(ma refer la faptul ca nu stiu ce anume sa montez ,diode ,ceva de genul asta sau se face pur si simplu) Rog ,pe cei care au facut aceasta modificare sa-mi explice si mie ce anume trebuie .Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Ai 2 variante: ori adaptezi un semnal de bicicleta, ori faci rost de un releu de semnalizare (asta face tot). Mai greu este prinderea semnalelor si gasirea unui buton specific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 salut si eu vreau sa mi pun semnale am PIAGGIO CIAO am inteles ca trebuie sa cumparam un temporizator cam 120 mii lei vechi restul nu prea stiu ce si cum .. rugam pe cei mai informati sa ne explice, ce si cum si unde se leaga firele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Martie 15, 2007 Autor Share Postat Martie 15, 2007 Greu nu ar fi de montat semnalele,ideea este ca trebuie sa gasim releu pe 6 volti .(sau nu are importanta?) Am avut semnale de bicicleta dar dc sa stau cu baterii cand pot alimenta de la sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 pai pt ce releu ? nu le putem alimenta de la bobina? le legam ca si cum am lega inca in far..de exemplu..sau un bec.. doar ca ce si cum cu temporizatorul...sa palpaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Da,e vorba de releu sau temporizator care face acelasi lucru...cred eu! Se leaga la fel cum se leaga un stop ,ai dreptate dar trebuie sa existe'clickul'pentru semnal. Am sa ma interesez la cineva care cunoaste mai bine electrica si dak fac ceva te anunt Grija mare pe sosea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 pai "click ul" .. ma gandesc la un buton ca si la scutere, banuiesc ca se poate cumpara. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate