rados Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 am nevoie de o pedala de frina pentru un ij 56 an de fabricatie 1960 cea pe care o am acum e rupta ... mine am identificarea la rar si pina pe 1 trb sa merg cu ea la itp va rog sa ma ajutati cine stie prin fiarele de acasa poate gasiti ...... id de yahoo mes don.rados Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 ajutoooooooooooooooooooor va rooooooooooooooooooooooog azi ma respins la RAR ca nu aveam shaua a doua imi pune iulian si sha si scarite dar nu vreau sa am belea cind ma duc la itp + ca chiar nu pot pune frina cu ciotul ala de pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 ajutoooooooooooooooooooor va rooooooooooooooooooooooog azi ma respins la RAR ca nu aveam shaua a doua imi pune iulian si sha si scarite dar nu vreau sa am belea cind ma duc la itp + ca chiar nu pot pune frina cu ciotul ala de pedala in week end ajung pe aks si sar putea sa am asa ceva daca o gasesc e a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 nu gasesti un nene pe un santier de constructii din bucuresti ca sa o sudeze? cu un electrod de 2 jumatate ar trebui sa mearga "facuta" zic eu - cel putin temporar pt R.A.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 14, 2007 Autor Share Postat Martie 14, 2007 as incerca si faza asta (sudura) dar am o greutate destul de mare si nu prea vreau sa ma risc fiind si incepator sa ma trezesc cu pedala rupta . si din cite stiu multi au modificat ijurile 56 adica au facut comenzi avansate asa ca e posibil sa se mai gaseasca o pedala de frina originala pe la ei si decit sa rugineasca aiurea mai bine se transforma in bani sau bere dupa cum vrea cel ce o are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 as incerca si faza asta (sudura) dar am o greutate destul de mare si nu prea vreau sa ma risc fiind si incepator sa ma trezesc cu pedala rupta . si din cite stiu multi au modificat ijurile 56 adica au facut comenzi avansate asa ca e posibil sa se mai gaseasca o pedala de frina originala pe la ei si decit sa rugineasca aiurea mai bine se transforma in bani sau bere dupa cum vrea cel ce o are daca ajung in weekend acasa promoit sa ma uit prin fiare si daca gasesc-ti-o aduuc luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 salut din pacate nu te pot ajuta, dar caut si io una pentru jawa 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate