scorpyo982 Postat Martie 14, 2007 Share Postat Martie 14, 2007 Salve! Stie cineva unde as putea gasi carte tehnica si manual de reparatie pentru Peugeot F 051 S ? Am cautat pe net si nu am gasit nimic... Ma poate ajuta cineva? Raman dator!!! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Martie 17, 2007 Share Postat Martie 17, 2007 Salve! Stie cineva unde as putea gasi carte tehnica si manual de reparatie pentru Peugeot F 051 S ? Am cautat pe net si nu am gasit nimic... Ma poate ajuta cineva? Raman dator!!! Drum uscat! Esti sigur ca asta e modelul ? (ca eu nu am gasit ce ai zis tu acolo Peugeot F 051 S) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpyo982 Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Esti sigur ca asta e modelul ? (ca eu nu am gasit ce ai zis tu acolo Peugeot F 051 S) Da! Peugeot Metropolis tip F051. Asa scrie si pe talon. NIci eu nu am gasit nimica despre acest tip si de aceea am apelat la voi! Daca gaseste cineva ceva (date tehnice, intretinere, reparatie) îi voi fi profund recunoscator! Drum uscat si HAI CALDURA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Martie 22, 2007 Share Postat Martie 22, 2007 n-am gasit nimic despre scuterul asta, dar ca sa'ti dau un punct de plecare incearca aici: http://www.bikechatforums.com/ eu zic ca ar merita sa incerci sa postezi si pe aici (la The Workshop), ca am vazut ca sunt multi inshi inscrisi pe-acolo... poate primesti un raspuns... just fave pacience asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate