laur_moto Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Dupa 14 ani de pauza pe 2 roti, mi-am redeschis pofta de motoare, ghici unde? Pe o insula, calare pe o Aprilia Pegaso (si apoi pe un Kymko, pt ca imi placuse prea mult experienta). Frumos...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Dupa 14 ani de pauza pe 2 roti, mi-am redeschis pofta de motoare, ghici unde? Pe o insula, calare pe o Aprilia Pegaso (si apoi pe un Kymko, pt ca imi placuse prea mult experienta). Frumos...... Sa inteleg ca ai inchiriat ? Asta ar fi o idee super... Ia baga niste detalii te rog frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 FRUMOASE POZE BAFTA IN CONTINUARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laur_moto Postat Martie 16, 2007 Autor Share Postat Martie 16, 2007 Sa inteleg ca ai inchiriat ? Asta ar fi o idee super... Ia baga niste detalii te rog frumos. Da, am inchiriat. In septembrie era vreo 30 E/zi (parca), cit si un Fiat Punto cu AC . Kymco ala avea 125 cmc (cam naspa), si era 18-20 E parca. Spune ce te mai intereseaza si-ti raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate