sebigansca Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 (editat) Salut Intrucat planurile initiale de iesire au fost anulate din cauza unor motive personale, si cum nu puteam sa petrec ziua de duminica in casa, am iesit la o tura scurta, si cum nu mai fusesem niciodata in giurgiu, am zis let's go... Vreau sa zic doar atat : drumul bun, cu exceptia catorva km din apropierea bucurestiului ( atat la plecare cat si la intoarcere ) si de asemenea f liber ( poate fi si din cauza ca era duminica ) La Giurgiu am fost la port si putin prin oras, apoi am luat-o spre Oltenita, drumul frumos si putin virajat sate linistite si priveliste destul de frumoasa, mai ales cand se trece prin zone cu padure In Oltenita n-am oprit, oricum am observat o chestie ciudata, la intrarea dinspre Giurgiu e un indicator vechi, mic si imbatranit care arata directia spre Bucuresti, eu unu nu l-am vazut din prima, dar dupa ca m-am intors l-am observat, dar oricum nu m-a lamurit f mult, oricum orasul e mic si dca o iei spre nord sigur iesi spre bucuresti Drumul Oltenita - Bucuresti a fost ceva mai aglomerat, dar destul de liber pentru motocicleta Eu zic ca merita iesirea asta daca nu este timp de una mai lunga Asfalt uscat Poze n-am facut, pentru cei care vor sa vada zona ... drum bun Editat Martie 19, 2007 de sebigansca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate