baluba16 Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 Deci: am un kymco..si vreau sa-i dau limitatorul jos.. ....... ce trebe sa desfac, unde-i limitarorul ala , cum arata si cum se desface Eu n-am avut nici o data scutere si poate de a ceea nici nu stiu !!!! Voi trebuie sa mai stitzi!!!! MERSI MULT 4 ALL!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 du-te la service la Kymco si ti dau aia jos limitarile:din cate stiu la Kymco are 2 limitari:un jigler care vine o data cu scuterul si mai e ceva parca la rola variatoare (daca am inteles bine denumirea ).....oricum nu e bine sa te bagi daca nu te prea pricepi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 Deci: am un kymco..si vreau sa-i dau limitatorul jos.. ....... ce trebe sa desfac, unde-i limitarorul ala , cum arata si cum se desface Eu n-am avut nici o data scutere si poate de a ceea nici nu stiu !!!! Voi trebuie sa mai stitzi!!!! MERSI MULT 4 ALL!!!! AICI gasesti toate detaliile ce iti trebuie ca sa il delimitezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate