moroiu Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) Am de cateva zile un Z 1000 din 2003, negru. Mai sint in Bucuresti exemplare modelul asta?? am vazut pe strada un 750 portocaliu. Daca sint useri posesori de asa ceva, un pas in fatza. Editat Martie 23, 2007 de moroiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 23, 2007 Share Postat Martie 23, 2007 (editat) anul trecut era un baiat catalin cu unu portocaliu.si eu am tot portocaliu dar sunt din arad mai este deschis un topic sau doua pe tema asta,dar nu-i bai.multa bafta si kilometri cati mai multi fara evenimente. aici /index.php?showtopic=66681 Editat Martie 23, 2007 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarecu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Foarte frumoasa motoreta, am vazut unul pe strada Doamnei tot portocaliu. Daca bagi multi km dintr-un foc fii geana pe nivelul de ulei. Le cam place sa bea. Editat Martie 29, 2007 de soarecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate