RaveBoy Postat Martie 24, 2007 Share Postat Martie 24, 2007 salut, am si eu nevoie de o piesa .... acel senzor(cititor) care citeste pozitia de aprindere si da semnalul .... pt. o yamaha fzr 600 modelul 3he din 1991, am gasit dar doar pt. modelul de 98 cp si nu sunt la fel timpii de aprindere (( help plz am inteles ca se potriveste si cel de pe modelele din 94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Martie 25, 2007 Autor Share Postat Martie 25, 2007 adika piesa incercuita cu rosu, se afla in capacul lateral stanga al motorului (( plz help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Martie 29, 2007 Autor Share Postat Martie 29, 2007 nimeni ??? chiar asa greu se gaseste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Da un mail la mymotopiese@yahoo.com cu modelul si anul (eventual poza) si primesti raspuns in aceeasi zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate