dansileva Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 buna! mi-am montat o alarma Cyclone 11, functioneaza foarte bine dar nu reusesc s-i reglez sensibilitatea (are 5 trepte). dintre cei care detineti acest tip de alarma, puteti sa-mi dati un sfat ?! va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 buna! mi-am montat o alarma Cyclone 11, functioneaza foarte bine dar nu reusesc s-i reglez sensibilitatea (are 5 trepte). dintre cei care detineti acest tip de alarma, puteti sa-mi dati un sfat ?! va multumesc anticipat! Problema sper ca sa rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dansileva Postat Martie 26, 2007 Autor Share Postat Martie 26, 2007 da, s-a rezolvat,in sfarsit. multumesc pt ajutor ca dupa manual.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate