klaus_gas Postat Martie 25, 2007 Share Postat Martie 25, 2007 are cineva nevoie de acte de mz de 125...noi...cred ka inca mai e valabil...ITP nu mai stiu...nu m-am mai uitat pe ele....la pret inca ma gandesc...bafta ,apropo is din iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 are cineva nevoie de acte de mz de 125...noi...cred ka inca mai e valabil...ITP nu mai stiu...nu m-am mai uitat pe ele....la pret inca ma gandesc...bafta ,apropo is din iasi Vorbeste cu kerosen!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 le cumpar eu!!! cat vrei??? trimite-mi mail: victor8502@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Martie 26, 2007 Share Postat Martie 26, 2007 te rog mult am nevoie pt ca aproape am terminat de restaurat mz-urile si la unul actele sunt...neinregistrabile messenger sa vb si sa-mi spui cum pot sa le iau...si pretul normal ca asta ne omoara victor8502 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 man da-mi adresa..(..stie careva adresa lui ?..de acasa..sa i trimit actele..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 daca tot e vb aici de acte, unde gasesc si eu niste acte de mz es 175?...si un mz cu acte, fier vechi nu ar fi rau, dar in cazul in care e cu totul, sa fie mai aproape de buc bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 daca tot e vb aici de acte, unde gasesc si eu niste acte de mz es 175?...si un mz cu acte, fier vechi nu ar fi rau, dar in cazul in care e cu totul, sa fie mai aproape de buc bafta am eu acte de mz 175 din 61... cred ca de es e vorba... in acte nu scrie numa mz 175 numere noi, talon vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Aprilie 8, 2007 Autor Share Postat Aprilie 8, 2007 topic inchis....actele s-au vandut ..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 daca tot e vb aici de acte, unde gasesc si eu niste acte de mz es 175?...si un mz cu acte, fier vechi nu ar fi rau, dar in cazul in care e cu totul, sa fie mai aproape de buc bafta Dami 3 milioane si iti dau eu un mezeu de 175, cu motor de 250, cu acte cu tot, si in stare de functionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate