vlady Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Am cumparat o aprilia rs 125 DIN 2005 la 3150 euro din italia !!!ce ziceti a fost o afacere buna???si apropo cum merg motoarele aprilia sunt bune ???? ce parere aveti??? santeti pentru aprilia sau contra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 mai faci ma multe topicuri dinastea? incearca sa te rezumi la unul singur , iar "afacerile" discuta-le pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 Am cumparat o aprilia rs 125 DIN 2005 la 3150 euro din italia !!!ce ziceti a fost o afacere buna???si apropo cum merg motoarele aprilia sunt bune ???? ce parere aveti??? santeti pentru aprilia sau contra??? Asteapta si ai sa vezi daca o sa mergi ca handicapatu o sa incepi sa zici ca sunt proaste,daca o sa mergi cu bun simt o sa spui ca sunt bune.Merge cat de bine poate un 125 si snt la fel de fiabile ca un 125 care merge in regimul in care il tii tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 dak ii dai ac disperatu nu o sa te tina mult si o sa ti se caleze motorul f repede...nush dc dar cred ca tu ti-ai luato doar de figuri si sa agati femei...nu ca ai fii vreun pasionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate