moroiu Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 Vreau sa-mi pun o alarma cu pager. cine are montata sau cine stie unde se poate monta asa ceva. Mentionez ca vreau ceva mai bun nu (no offence) ceea ce vinde cineva de prin Oradea pe site. Am gasit un meserias care-mi vindea si monta, cica mai ieftin ca e fara factura, o alrma Astra 777. imi cerea 550 RON (pret special). m-am uitat pe net si am gasit-o la 530 RON cu montaj inclus si garantie 3 ani. Daca stie cineva daca-i OK, sa-mi spuna si mie. Mai e o oferta pe site cu alarma SCORPION made in Taiwan. cu pager costa cam 400 RON. nefiind cunoscator, poate-mi dati un sfat. Vreau cu pager pentru ca motorul este parcat in fata blocului si eu am vedere in spate si stau la etajul 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 si eu mi-am comandat una de la Oradea (motorult) ce au alea de la Oradea? parerea mea este ca merita banii cea cu pager acum sa vedem cum isi fac treaba...si cat de eficiente sunt, cu locuitul si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine asa ca sper sa functioneze.... pentzru montaj un electrician auto ar trebui sa se priceapa, cu schema electrica a motorului, cu schema alarmei si cu rabdare... succes...si astept raspuns ce e cu cele de la Oradea, ca eu am dat deja comanda.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate