ninja Postat August 24, 2003 Share Postat August 24, 2003 got titanium??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat August 25, 2003 Share Postat August 25, 2003 adica sorry dar nu am inteles sunt mai greu de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat August 26, 2003 Share Postat August 26, 2003 adica sorry dar nu am inteles sunt mai greu de cap pai este coloana vertebrala a unui brav motociclist.... care tocmai suferise un accident, si a primit ingrijiri medicale... am i right ninja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat August 27, 2003 Autor Share Postat August 27, 2003 yup.... din pacate cam ai dreptate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Sper ca ala nu esti tu.... Sunt puse tije de titaniu sa ii tina coloana dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Septembrie 6, 2003 Autor Share Postat Septembrie 6, 2003 nu sint eu din fericire... poza e luata de pe un site cu motoare (nu il mai tzin minte care e), dar am bagat-o aici ca poate, desi e cald, baietzii o sa se mai gindeasca sa mai poarte si protectzii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate