otravel Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Timp superb. O plimbare cu de toate. Asfalt uscat, apa, noroi si chiar zapada. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 frumos frumos si peisaje superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Mai degraba-s Obcinile Bucovinei, nu ? Frumos oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Superb...tine-o tot asa...F650-ul cum s-a comportat?i-a placut sau s-a cam inecat din cauza altitudinei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Superb...tine-o tot asa...F650-ul cum s-a comportat?i-a placut sau s-a cam inecat din cauza altitudinei? de ce ar fi trebuit sa se inece? altitudinea in zona asta nu e asa mare bravo costel!!!!!! pe data viitoare poate iesim impreuna daca mai vii prin zona asta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutz90 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 frumos..foarte frumos.. am fost si eu prin Izvoarele Sucevei,Benia,si mai un dar imi scapa acuma numele... este magnific peisajul Frumos ,Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate