macicasan Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 site-u e terminat, acuma lucrez la forum. in curand ne gasiti pe mzbrothers.ro si o sa avem si forum MZ is back! cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Martie 20, 2008 Autor Share Postat Martie 20, 2008 uite cum sta treaba fratilor....... am ceva oferte de a incarca situl... hai sa le studiem,si sa il incarcam pana la inceputul lui april ca avem un an imediat de "revolutie" ne mai si pistoneaza astia de dincolo... sant curiosi..... amu de pasti putem pune multe la cale langa o bere? ce ziceti?duminica facem un AD-HOC ? la mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 uite cum sta treaba fratilor....... am ceva oferte de a incarca situl... hai sa le studiem,si sa il incarcam pana la inceputul lui april ca avem un an imediat de "revolutie" ne mai si pistoneaza astia de dincolo... sant curiosi..... amu de pasti putem pune multe la cale langa o bere? ce ziceti?duminica facem un AD-HOC ? la mine? De acord ! In 3 avem 1 an de MZ-BROTHERS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 count me in pe week-end pot... hai ca termin si forumu in vreo saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 count me in pe week-end pot... hai ca termin si forumu in vreo saptamana Paste fericit si linistit romano-catolicilor , si nu numai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 4, 2008 Autor Share Postat Aprilie 4, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1B4IpEOrRBg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=1B4IpEOrRBg Vand MZ ES 175 - 650 euro negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Vand MZ ES 175 - 650 euro negociabil ce faci omule? ES -ul ? de ce mai omule? cere de mancare ES -ul? nu inteleg de ce trebuie sa o vanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flesh_mechanic Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 boluzisi judas??? intreaba si tu intai in club! daca chiar te roade es-u, te scap io de el la vara... pe joi, cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 scuzele mele, era logat pe flesh mecanic. postu de deasupra se considera a lui macicasan! cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 sambata macar unul dintre noi sa mearga ,stiti voi unde ca eu nu sant in cj. sa nu ne facem de rah.t!asta e trb sa plec de vineri pana duminica! nu ma dezamagiti nici pe mine nici pe clujeni PS. e valabil pt mz-brothers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) sambata macar unul dintre noi sa mearga ,stiti voi unde ca eu nu sant in cj. sa nu ne facem de rah.t!asta e trb sa plec de vineri pana duminica! nu ma dezamagiti nici pe mine nici pe clujeni PS. e valabil pt mz-brothers da a fost "macicasan" fain baiat eu nu am reusit sa fiu acolo de noapte is toata saptamana desi, mult as fi vrut sa fiu prezent nu mai suport. 6.5 ani , 3 schimburi macicasan a fost cu mobra.l-am vazut in cateva poze Editat Aprilie 13, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 da a fost "macicasan" fain baiat eu nu am reusit sa fiu acolo de noapte is toata saptamana desi, mult as fi vrut sa fiu prezent nu mai suport. 6.5 ani , 3 schimburi macicasan a fost cu mobra.l-am vazut in cateva poze unde??? io tot caut si nu gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) unde??? io tot caut si nu gasesc... cum dracu nu tu esti cu motoreta "cobra" negru? tre sa faci o bere lu "cj17wow" el a postat poza. apoi poate nu esti tu ala,dar semeni mult cu el Editat Aprilie 15, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 15, 2008 Autor Share Postat Aprilie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ahaaa... speram la o poza de sa se vada furia neagra ) dau o bere cj17wow. cinste! doara vorba aia... si la munte, si la mare, bucurie-ntre picioare: MOBRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 (editat) poate reusesc azi deci NU Editat Aprilie 16, 2008 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ahaaa...speram la o poza de sa se vada furia neagra ) dau o bere cj17wow. cinste! doara vorba aia... si la munte, si la mare, bucurie-ntre picioare: MOBRA! Mai oameni buni, cica se anuleaza intrunirea de la Valea Ierii ! E adevarat, sau e numai un zvon? poate reusesc azi deci NU Se da la indoit MZ ES 175 -1961 restaurat in proportie de 90% , 550 euro : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 poate il cumpara careva din club! la cati santem... hai ca il pun pe forumul german! la vanzari... frumos ! ce munca ai depus si ce privilegiu ai avut in reconditionare .... acuma il vinzi ? pt 500 de iepuroiu? munca ta si privilegiul de a vedea un mz restaurat doar atata valoreaza? ????????????????????????????????????????????// sa sti ca o lumanare valoreaza mai mult decat o raza laser! daca nu ma intelegi vindeo! cand venim la inmormantare? 12 zile ! ca si grecii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 m-am anuntat la telefon. il iau eu, la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 m-am anuntat la telefon. il iau eu, la vara. cool rusinica "judas" rusinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 m-am anuntat la telefon. il iau eu, la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 coolrusinica "judas" rusinica Nu e nici o rusinica , Robi, e doar o alegere potrivita pt. mine, decat sa se coaca tot ES-ul sub o husa in fata casii, nu? Pe de alta parte , nu mai imi permite nici timpul sa ma ocup de el , iar in al treilea rand , oricum nici pretul asta nu-l voi obtine prea curand la noi in tara , pt, ca majoritatea bikerilor de la noi din tara il considera un simplu fier cu aspect neplacut. Putina lume pune pret pe o restaurare a unui gat de lup, poate un RT125 ,...., poate...Ia incearca sa-ti pui la vanzare Bk 350, vezi numa cat ti se ofera pe el ! Oferta aia de 3200 de euro la multi o sa li se para o gogoasa uriasa, pt. ca nu cunosc adevaratele preturi de dincolo, ce se ofera pt. asemenea motoare , asa ca ......: Ar fi mai ok, sa ne " ocupam " fiecare de motoarele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Nu e nici o rusinica , Robi, e doar o alegere potrivita pt. mine, decat sa se coaca tot ES-ul sub o husa in fata casii, nu? Pe de alta parte , nu mai imi permite nici timpul sa ma ocup de el , iar in al treilea rand , oricum nici pretul asta nu-l voi obtine prea curand la noi in tara , pt, ca majoritatea bikerilor de la noi din tara il considera un simplu fier cu aspect neplacut. Putina lume pune pret pe o restaurare a unui gat de lup, poate un RT125 ,...., poate...Ia incearca sa-ti pui la vanzare Bk 350, vezi numa cat ti se ofera pe el ! Oferta aia de 3200 de euro la multi o sa li se para o gogoasa uriasa, pt. ca nu cunosc adevaratele preturi de dincolo, ce se ofera pt. asemenea motoare , asa ca ......: Ar fi mai ok, sa ne " ocupam " fiecare de motoarele lui ai dreptate judas.intradevar si eu am vrut sa imi vand ifa,sa am ceva bani sa imi iau un motoor de generatie mai noua.si chiar nu luam bani. 3200 eur multi bani is.poate nicu dincolo de granite nu iei atata.in fine.am ajuns la concluzia,ca degeaba incerci sa vinzi.mai bine sta ascuns de lume.nu cere de mancare.ITP-ul si asigurarea is expirate de foarte multa vreme.poate intr-o zi ,o sa vina clientul cu banii jos,dar poate ca nici eu nu prea vreau sa o vand.eu personal daca as vra sa o vand , as cere 2500-3000 euro pe motor+ inca un motor (dezmembrat)pt piese.cu "rusinica" nu am vreut sa te jignesti.orcum nu esti tu omul care sa se jigneasca.eu am vrut sa te mai gandesti.putini oameni au motoare vechi in stare OK . dar bine inteles ,fiecare om e cu alegerea lui,cu gandire lui.noi sa fim sanatosi.nu stiu de ce tre sa scriu aici ,cand putem discuta la o bere .ne vedem intr-o seara la miki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ai dreptate judas.intradevar si eu am vrut sa imi vand ifa,sa am ceva bani sa imi iau un motoor de generatie mai noua.si chiar nu luam bani. 3200 eur multi bani is.poate nicu dincolo de granite nu iei atata.in fine.am ajuns la concluzia,ca degeaba incerci sa vinzi.mai bine sta ascuns de lume.nu cere de mancare.ITP-ul si asigurarea is expirate de foarte multa vreme.poate intr-o zi ,o sa vina clientul cu banii jos,dar poate ca nici eu nu prea vreau sa o vand.eu personal daca as vra sa o vand , as cere 2500-3000 euro pe motor+ inca un motor (dezmembrat)pt piese.cu "rusinica" nu am vreut sa te jignesti.orcum nu esti tu omul care sa se jigneasca.eu am vrut sa te mai gandesti.putini oameni au motoare vechi in stare OK . dar bine inteles ,fiecare om e cu alegerea lui,cu gandire lui.noi sa fim sanatosi.nu stiu de ce tre sa scriu aici ,cand putem discuta la o bere .ne vedem intr-o seara la miki. Un film foarte interesant in legatura cu istoria MZ , mai precis, un documentar interesant : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate