dancri Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 salut frati motociclisti! m-am mutat de curand in giurgiu cu serviciul si o sa raman o buna bucata de vreme pe acolo... inca nu mi-am adus dragostea pe 2 roti cu mine, a ramas in alexandria, unde am lucrat ultima oara. am ceva probleme la carburatoare, pe care sper sa le rezolv cu mao s cat de curand. am observat de cand m-am mutat grupuri destul de compacte de 3 -4 motociclisti prin oras si ma gandeam ca poate putem lua legatura pe forum. eu sper ca in maxim 2 saptamani sa pun motoru pe picioare si sa-l aduc in giurgiu. poate iesim seara la plimbare, care este dispus. astept sa luam legatura cat de curand. bafta multa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salut, daca vrei ne vedem zilele astea de Pasti insa cred c-o sa fi tu plecat. Io-s din Giurgiu da stau in Bucuresti si vin la parinti doar in weekend sau de sarbatori cam ca acum. Da un semn pe aici daca esti de Pasti acolo. Ii cunosc io pe baietii cu motoare din Giurgiu si iti fac cunostinta daca vrei. pe curand MERLIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 din pacate nu sunt de pasti, ma duc acasa la ai mei (tocmai in iasi), dar tinem legatura si poate ne vedem dupa sarbatori in week-end. mersi pt. msj! sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 SAL DIN NOU! TI-IAM DAT 2 P.M. AM ADUS DEJA MOTORU' IN GIURGIU. CAND AI TIMP, POATE IMI SPUI CUM SA IAU LEGATURA CU CEILALTI BAFTA MULTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate