tony_baxter1311 Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 nu ca vreau sa te descurajes dar.....ia-ti gandul.... locuiesc in londra de peste 12 ani pot sa spun ca TRAIESC PT VITEZA.. am o gramada de prieteni motociclisti ..unii cu foarte multi bani si imi aduc aminte ca acum cati va ani cand a iesit mv augusta f4 senna l-am intrebat pe un tovaras ce are un club supremeriders (www.myspace.com/supremeriders ) de ce nu isi ia una ....si a spus ca 1 nu e fiabila era pe locul 5 dupa gxsx1000 r1 rr100 zx10 2 asigurarea prea ridicata.....(in 2 ani mai cumperi un motor) 3 si nu in ultimul rand piesele...adica pretul la piese.... ca stii cum ie cu suzuki r1 rr te mai duci pe la un brakers yard gasesti pise caci sunt multe mai de la hoti.....ca asta e adevarul....dar pt un augusta.....si sa o iei numai sa o ti in vitrina....nu merita.... asa ca e simplu ai de unde sa alegi gsxr r1 rr zx... noroc sji drum uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate