mike_aprilia Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 puneti si voi poze cu khilometraju vostru sa vdm kt prindeti si kti km aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Si acum sa imi spuneti si mie care bord ar merge mai bine pe scuterul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 prima poza, clar... negru, un motor pe fundal, cap de mort la semnale... presupun ca esti daredevil, deci s-ar potrivi CHEERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 10 zik k mai bine pui mana pe krte sa inveti sa "scri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Si acum sa imi spuneti si mie care bord ar merge mai bine pe scuterul meu... Mie imi place primul si al 2-lea Unde ai gasit bordurile alea, ca si eu am tot cautat si nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate