razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 Am capatat-o la destul de multi bani si am investit destul de multi bani insa pot spune ca a meritat. Desenele de pe ea sunt facute de mine si scoase pe plotter. Culoarea este preferata mea si m-am chinuit mult pana s-o gasesc. Mananca pamantul si n-am ce sa-i reprosez insa sunt nevoit s-o vand pana in toamna cand ma voi apuca de renovarea apartamentului.... Oricum detalii legate de vanzare gasiti aici: /index.php?showtopic=8985 Mai jos voi baga poze pentru ochiul curiosului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 Inca o poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 Aici erau in teste sitele din tobe aaaaaaa......this were the good old times Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 Un mic reglaj la tacheti......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 Rezervorul de unu singur............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 Alte poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 12, 2004 Autor Share Postat Iulie 12, 2004 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 moaaa...tare...bine ca ti-ai luat in sfarsit BRAVO Distractie placuta,ride safe.....ditemai animalu'...dar frumoasa foc! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FRR Postat Iulie 12, 2004 Share Postat Iulie 12, 2004 bravo tie ma bucur pt. tine ai grija de tine si de ea e o" scumpete" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan_gavan Postat Iulie 13, 2004 Autor Share Postat Iulie 13, 2004 Merci mult, sper sa ne vedem pe sosea cu to(n)tii sa ne spargem in tobe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate