Coxanelu Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 cine este lori? vreun aplaudac de-al tau baiazide? sau iti faci useri de pe la netcafeuri sa zica lumea ca sinteti multi? , ionutz, vezi ca am omu meu in bistrita pavel aka cupidonu razbunator sau si tu esti vreun globulet in pomul de iarna a lu baiazid? atunci ai parte de toata mila mea PS: d-astia ca voi am cu nkz la uscat in pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nkz Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 io cred ca sunt boti de-ai lui baiazit. D-aia cum face lumea pe MIrc. Cum zici ceva de el, hopa se rascoala botu'. De aici imi vine intrebarea: Baiazid, esti cu botu'? Coxule in afara de aia din pod i-ai uitat pe aia de decor insiratzi pe garduri. Facem colectie de d-astia (nu stiu daca au un nume). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate