Iceman_dark06 Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 ICE da ne vestea ai terminat motoru ? baga poze ! Da l-am terminat Inca nu am poze dar promit ca maine fac niste poze si le pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Pai "maine" a trecut deja. Cum merge cu noul kit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 14, 2007 Autor Share Postat Aprilie 14, 2007 Pai "maine" a trecut deja. Cum merge cu noul kit? Of am uitat de poze. Merge bine am deja 100 de kilometri facutzi din rodaj Abia astept sa vad cat prinde, bineinteles dupa ce termin rodajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 Pun pozele. Nu am mai uitat azi Da le-am facut cam mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Ar fi cazul sa-ti schimbi acum si imaginea din avatar. Sau iti place sa traiesti cu "amintiri"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 Ar fi cazul sa-ti schimbi acum si imaginea din avatar. Sau iti place sa traiesti cu "amintiri"? Ca bine zici, o sa o schimb, da acum mie lene:P. Mai are vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 Am o problema mareeee de tot!!! Inainte sa bag kitu de 70cc am prin vit maxima 70 cu el, acuma am terminat rodajul, si i-am dat sa vad cat prinde si ce credetzi, 70km/h. Deci nu stiu ce sa mai fac Sa fie limitat, unde, stie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Poate o fi limitat in variator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Poate o fi limitat in variator. Poate, da cred ca il vand Se poate cumpara ceva variator mai mare, sau pt kitul de 70? Poate o fi limitat in variator. Poate, da cred ca il vand Se poate cumpara ceva variator mai mare, sau pt kitul de 70? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Poate, da cred ca il vand Se poate cumpara ceva variator mai mare, sau pt kitul de 70? Poate, da cred ca il vand Se poate cumpara ceva variator mai mare, sau pt kitul de 70? daca ai kit de 70cc nu trebuie cumva si toba sport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Nu trebuie neaprat schimbat variatorul. /index.php?...67054&st=10 (citeste postul lu' Sima...piesa 1 trebuie indepartata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 22, 2007 Autor Share Postat Aprilie 22, 2007 Nu trebuie neaprat schimbat variatorul. /index.php?...67054&st=10 (citeste postul lu' Sima...piesa 1 trebuie indepartata) La mine nu este piesa aia "1" ci cum e aia cu care trebuie inlocuita. Da poate nu e limitat ci pus si simplu nu merge mai mult, sau nu stiu ce poate sa aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 Cred ca stiu de ce nu merge mai repede Nu se alimenteaza destul, oare gasesc un set de jiglere? Daca nici asa nu o sa mearga atunci chiar ca nu stiu ce poate sa aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 ICE .. ce idee mi a venit daca ti ai pus 70cc, nu trebuia sa bagi carb mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate