moscku Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 si dupa ce am ajuns la baraj, am constatat ca fane era ranit..... Orbise saracu si n-a zis la nimeni o vorba, cat curaj, cata stapanire de sine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 bravo mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Next time, I'll be there, dude! Doar sa-mi vina Vulcanul din Jermania, ca dupa ce am dat Intruderul, am ramas conservar (deocamdata). In 2 saptamani se rezolva, redevin mobrist, asa ca data viitoare poate vin si eu. Hai, asfalt uscat si p...zda umeda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Bravo baieti vad ca v-ati distrat de minune, ma bucur sa stiu ca nu numai eu am petrecut un Paste adevarat calare pe 2 roti . Sa ne vedem sanatosi la alte evenimente si calatorii pline de surprize placute!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate