phat_sua Postat Iunie 29, 2007 Autor Share Postat Iunie 29, 2007 am mers cu dna-ul unui prieten, e super k e gen motor insa e mai usor de manevrat scuterul prin trafic si deaia nu ma mai intereseaza DNA. nu vine cineva cu jetforce sau GP1 sa vad si eu unul sa pun mana pe el k n-am chef sa dau 3000 euro pe ceva pe care n-am stat niciodata in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iunie 30, 2007 Autor Share Postat Iunie 30, 2007 ziceti-mi si mie un dealer misto de unde sa il iau etc. sa aiba service bun.. sa ma duc pana la pitesti la aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 Dealer autorizat Derbi,sunt cei de la Motorland,adica www.motorland.ro,sper ca nu e nimic ca fac reclama. PS:Ieri si-a luat un prieten GPR 50 de la motorland.... PS: ^^ eu nu as da 3500 de euro pe un GPR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 2, 2007 Autor Share Postat Iulie 2, 2007 thx , ii stiu pe cei de la motorland... ai fost cu el ? au showroom la sediul nou cu ceva modele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phat_sua Postat Iulie 4, 2007 Autor Share Postat Iulie 4, 2007 mi-am luat jetforce... thx celor kre m-au ajutat cu info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate