tachezaur Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Buna, De curand am primit un Piagio SI 1 care este cam "obosit". Ce anume trebuie sa schimb sau repar la el daca acceleratia ramane blocata, nu revine in pozitia initiala, motiv pentru care era cat pe ce scriu acest topic din spital. As avea nevoie si de alte piese de schimb, sa-i dau o fata mai aratoasa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut !La acceleratie e posibil sa-ti agate cablul(trebuie schimbat)sau maneta este imbacsita cu mizerie si nu revine la loc.Cel mai bine sa dai maneta jos sa o cureti si sa schimbi cablul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachezaur Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Salut !La acceleratie e posibil sa-ti agate cablul(trebuie schimbat)sau maneta este imbacsita cu mizerie si nu revine la loc.Cel mai bine sa dai maneta jos sa o cureti si sa schimbi cablul. Multam, in weekend ma apuc de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 cand pui cablul nou, pune niste ulei pe el,sau vazelina cand il introduci in chestia aia neagra, eu am patit asa la ciao meu am uns cablul si totul e ok. succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 desfa si tu carburatorul pe unde intra cablul si vezi daca intre cablu si chestia aia kre tre ridicata si intre benzina e vreun ark dak nu e pune-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Buna, De curand am primit un Piagio SI 1 care este cam "obosit". Ce anume trebuie sa schimb sau repar la el daca acceleratia ramane blocata, nu revine in pozitia initiala, motiv pentru care era cat pe ce scriu acest topic din spital. As avea nevoie si de alte piese de schimb, sa-i dau o fata mai aratoasa. Multumesc. DECI este obosit deoarece are nevoie de un set de segmenti, sau set complet, (depinde de uzura). , cablul cu camsasa schimbat, uns, si cablul si acceleratia , si Gata!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachezaur Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 DECI este obosit deoarece are nevoie de un set de segmenti, sau set complet, (depinde de uzura). , cablul cu camsasa schimbat, uns, si cablul si acceleratia , si Gata!! Multam' baieti ! Acum ca vine "1 Mai muncitoresc" o sa ma "iau' de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate