Sari la conținut

Accident In Bistrita Pe Str. Rodnei - 12.04.2007

CMYK
 Share

Postări Recomandate

:cheers: Tocmai am aflat ca a avut loc un accident in care a fost implicat un motociclist. Locatie : str. Rodnei, putin dupa gara. Nu am fost la fata locului, dar ,din cate mi s-au spus, moto a intrat in depasire, iar femeia cu masina a facut stanga fara sa semnalizeze. (asa AM AUZIT...o fi semnalizat dansa, dar stim cu totii ca in Romania se semnalizeaza in mom. in care tragi de colac :ok: , nu cu 50 de metri inainte, cum se precizeaza in LEGE). In consecinta, moto se pare ca e cam PRAF, iar peugeot-ul a fost mutat cativa metri buni. Motociclistul am auzit ca e , in mare, OK (s-a ridicat de jos dupa toata faza). Un prieten mi-a spus ca aparuse un timp mai solid care il scutura pe motociclist repetand : "de ce mergi ma cu viteza ma ?" :crack:

Am incercat sa fiu cat mai clar, desi toata povestea se bazeaza pe spusele prietenilor. Cine stie mai multe, va rog detalii. Cat despre cel ce brusca motociclistul... multa :crack: . Mi-e ciuda ca nu am fost acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca este ok,cat despre dreptate degeaba iti da dretate dupa ce te beleste de piele sau mai rau,traim in romania unde nesimtira este la ea acasa in orice domeniu :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri