CMYK Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Tocmai am aflat ca a avut loc un accident in care a fost implicat un motociclist. Locatie : str. Rodnei, putin dupa gara. Nu am fost la fata locului, dar ,din cate mi s-au spus, moto a intrat in depasire, iar femeia cu masina a facut stanga fara sa semnalizeze. (asa AM AUZIT...o fi semnalizat dansa, dar stim cu totii ca in Romania se semnalizeaza in mom. in care tragi de colac , nu cu 50 de metri inainte, cum se precizeaza in LEGE). In consecinta, moto se pare ca e cam PRAF, iar peugeot-ul a fost mutat cativa metri buni. Motociclistul am auzit ca e , in mare, OK (s-a ridicat de jos dupa toata faza). Un prieten mi-a spus ca aparuse un timp mai solid care il scutura pe motociclist repetand : "de ce mergi ma cu viteza ma ?" Am incercat sa fiu cat mai clar, desi toata povestea se bazeaza pe spusele prietenilor. Cine stie mai multe, va rog detalii. Cat despre cel ce brusca motociclistul... multa . Mi-e ciuda ca nu am fost acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.crazy Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 politia a stabilit ca de vina a fost conducatorul masinii mare lucru ca ne dau astia dreptate noroc mare pe motociclit.la cum arata motorul si la cum era echipat(blugi si geaca de panza) a scapat bine.aveti grija.echipamentul face mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Bine ca este ok,cat despre dreptate degeaba iti da dretate dupa ce te beleste de piele sau mai rau,traim in romania unde nesimtira este la ea acasa in orice domeniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate