cyborg Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 in afara de "desfaci piulitza, scotzi lantul, axul, roata". exista surprize pe acolo? finetzuri? ca sa nu stric ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 pai ai stricat deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 tare coxi slabesti piulita de la ax, slabesti distantierele de pe bascula ridici moto pe stander, desfaci piulita de la ax, te uiti bine daca ai distantieri la roata ( depinde daca e roata de fabrica sau custom ceva) tragi axul afara, scoti etrierul usor (preferabil sa nu te joci cu frama spate), impingi roata in fata, scoti lantul, tragi roata afara, scoti foaia, atentie ca are niste rosturi din cauciuc..si gata de pus, ma chemi, imi dai 100 parai si mergi cu motoreta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Iulie 15, 2004 Autor Share Postat Iulie 15, 2004 ok. cat de cat. cand montez la loc piulitza, o fac cu motoreta ridicata? sau pe roata. conteaza la centrarea axului sau nu? pun si vaselina la rulmentzi? daca da, din care? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 nu tati, cu motoreta pe stander faci reglajele aproximative dar nu strangi nimic definitiv du[a ce o lasi jos, reglezi jocul de la lant (joc 1.5-2.5cm) din cele 2 distantiere, in felul acesta ti se centraza si axul vezi sa fie egal stanga cu dreapta, apoi strangi tare piulitza. eu pun si vaselina de la valvoline, este o vaselina siliconata spaciala, care nu se umple asa usor de praf. bafta. cum ramane cu suta de parai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Iulie 17, 2004 Autor Share Postat Iulie 17, 2004 ramane cum am stabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate