orestte Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 aseara in jurul orei 22 am fost sunat de catre conducatorul motocicletei care a avut accident ..m-am deplasat la locul accidentului....acolo o gasca de 30 de "ciori" care ihl palmuiau pe saracul baiat....faza este cam asa....motociclistul nostru mergea cu viteza normala la 30m in fata vede un card de "ciori " bete (femei) 3 trec strada( trecere de pietoni nu era decat la 100m in fata si 100m in spate) si una sta pe trotuar exact cand ajunge motocicleta cu 1-2 m in dreptul ei se misca si aia dupa celelalte femei...baitasu intra in ea o tranteste aia se ridica......se aduna vre-o 30 de ciori care incep stiti voi cum sa se agite , vine salvarea i-a o "cioara"(bine aia nu avea nici pe dracu ca injura din salvare de se auzea la 50m doar asa de spectacol),noroc ca am mai venit cu vre-o 5 motoare dupa mine ca lua bataie saracu baiat nevinovat..... cel de la bt am vazut la TV unu cu un fzr parca, a ajuns in spiatl in coma mai multe detali nu stiu poate stiti voi sau a-ti prin mai bine stirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate