Maniax Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 Vreau sa ajung la intalnirea de la timisoara si parca nu as vrea sa merg cu trenul tot drumul, ca de la sv la tm dureaza "doar" 16 ore. Daca are nevoie cineva de un pasa ger cu care sa faca gazul juma juma ziceti si mie (bineinteles ca acolo va fi recompensat si in beri ). Si inca ceva. Daca stie cineva cum va fi vremea la tm in timpul intalnirii sa imi zica si mie ca nu reusesc sa prind nici un buletin meteo, nu de alta da merg fara cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r6a6d6u Postat Iulie 18, 2004 Share Postat Iulie 18, 2004 Urmatoarele doua saptamani vor fi caniculare in partea de vest a tarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 azi sunt 35 de grade si tot asa o va tine vremea so get on youre bikes ! let's rock ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 da-mi un tel0723390001 merg singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 21, 2004 Share Postat Iulie 21, 2004 0722.612.582 Paul am nevoie de pasager.... plec maine daca gasesc... deci suna-ma urgent daca e !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate