elf_away Postat Iulie 25, 2004 Autor Share Postat Iulie 25, 2004 cititi la accidente .. saraca aprilica .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Ba elfule,n-am mai intrat de mult pe forum sa-ti urez de sanatate ca ti-ai loat aprilica...si.. pacat,dar bine ca n-ai patit nimic,las ca se face si iesim la o plimbare. Buna alegere ,e frumoasa foc,daca e aia de la tine din profil,mai intinde-i lantzu . Vezi ca scrie pe stickeru de pe bascula cat trebuie sa faca burta vreo 2,5 cm max! MACAR TI-AI PUS LA NUMAR "ELF"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 28, 2004 Autor Share Postat Iulie 28, 2004 Ba elfule,n-am mai intrat de mult pe forum sa-ti urez de sanatate ca ti-ai loat aprilica...si.. pacat,dar bine ca n-ai patit nimic,las ca se face si iesim la o plimbare.Buna alegere ,e frumoasa foc,daca e aia de la tine din profil,mai intinde-i lantzu . Vezi ca scrie pe stickeru de pe bascula cat trebuie sa faca burta vreo 2,5 cm max! MACAR TI-AI PUS LA NUMAR "ELF"? inca am numere rosii .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate