Voschod_boy Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Dragi preteni.. va rog spuneti si mie ce naiba poate sa aiba voschodu meu..imi intra foarte greu in viteza...am schimbat axu de la kick starter si am dereglat ambreiaju'..cred ca l-am stras cam tare...poate sa intre greu in viteza din cauza asta..?! va rog mult..help... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 sigur e ca ai strans ambreiajul ff tare! daca ambreiajul nu decupleaza nu intra nici in viteza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 100% e de la reglajul ambreiajului. da-i si tu un search la "comuniste" sau tot aici in service, am scris mai demult un topic cu modul in care se regleaza ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate