Fan Mz Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Am un mezeu si am rupt ambreiajul si caut piese si instructiuni cum sa il repar.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Salut Pentru piese de MZ, recomand pe Florin Brad:0744.381.675 Dupa ce faci rost de piesa, poate gasim pe cineva sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) Am un mezeu si am rupt ambreiajul si caut piese si instructiuni cum sa il repar.Multumesc Salut.. Ok, ai rupt ambreajul...... da in ce sens?, ca de "rupt" ti-sar putea rupe cablul de ambreaj,maneta.. , placutele de ambreaj..... care nustiu cum le-ai putea rupe.. Fi mai explicit..... ca te vom ajuta .... Editat Aprilie 17, 2007 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan Mz Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) Aceasta este piesa care sa distrus:Sa fiu inteles pe aceea piesa vin montate discurile de ambreiaj,tot ansamblul vine montat cu o piulita cu o tabla pe post de siguranta si cu o saiba grover pe axul dintat care iese din cutie.Piulita sa slabit piesa din aluminiu nu am mai stat presata si sa stricat prin ruperea dintilor.Multumesc pt ajutor si sper ca acum pot fi inteles treaba este simpla cunostintele care le am in domeniu mecanic o pot repara singur.Am crezut ca este ceva mai complicat si ma temeam sa nu fie din cutie. Am doar nevoie de aceea piesa,Multumesc Editat Aprilie 17, 2007 de Fan Mz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan Mz Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 Ati gasit ceva?Faccinste cu bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate