cosmin_moto Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Sal. Am un verisor de 3 ani jumate care a primit de iepurasi un poketbike de viteza, si nu stiu ce sa ii fac sa il limitez sa fuga maxim 30km/h. Am incercat sa ii pun o saiba la evacuare dar diferenta de viteza e foarte mica cu vreo 5 km/h mai mica. Pls daca aveti idee cum pot sa il limitez ajutati-ma. astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 Pai punei un surub pe cablul de acceleratie, sa nu mearga tras prea mult . Si pentru un copil de 3 ani si jumatate mi se pare enorm 30 km/h . Lasai maxim 20, si ala e naspa, e copil, e mic, are oasele fragede, Doamne fereste sa pice ! Aveti grija de el ca nu e de gluma cu pocket-urile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_moto Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 Pai punei un surub pe cablul de acceleratie, sa nu mearga tras prea mult . Si pentru un copil de 3 ani si jumatate mi se pare enorm 30 km/h . Lasai maxim 20, si ala e naspa, e copil, e mic, are oasele fragede, Doamne fereste sa pice ! Aveti grija de el ca nu e de gluma cu pocket-urile astea ok ms mult. o sa avem grija ca stiu ca nu e de joaca cu poketbike-ul da tasu nu a avut ce face si ia luat dala de viteza dar cred ca o sa ii zic sa il vand si sa ii ia unu de corss si sa il iau cu mine sa se inevte cu cazaturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate