WHITE RAVEN Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Salutare!!! Fratilor am si io nevoie de prezoanele pe care vin culbutori la simson Sport din '61, o flansa pe care se adapteaza magnetoul de Woskod si un vitezometru de minsk!!!!! Salve!!! Numai Bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 vitezometru de minsk am io,il dau gratis dar io nu ajung la posta,daca ai pe cineva in gl sa vina sal ia si sa til trimita e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Salutare!!! Fratilor am si io nevoie de prezoanele pe care vin culbutori la simson Sport din '61, o flansa pe care se adapteaza magnetoul de Woskod si un vitezometru de minsk!!!!! Salve!!! Numai Bine!!!! Ce te face sa crezi ca are cineva o flansa gata facuta? Urmeaza linkul, gaseste un meserias si, vorba ta, Odin fie cu tine http://www.motorlife.ro/motociclete/simson...ptare_dinam.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate