Bunicul Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 SYM XS 125 Taiwaneza accesibila Intr-o categorie in plina expansiune, constructorul taiwanez Sym a lansat recent modelul XS 125, propulsat de un monocilindru racit cu aer, cu 4 supape, care dezvolta 11 CP la 8.500 rpm. Echiparea de serie cuprinde turometru, demaror electric dublat de kick-starter si frana disc pe fata. Rezervorul de 13 l asigura o autonomie suficienta, consumul mediu fiind de numai 3,5 l/100 km. Toate acestea, pentru un pret (in Europa de Vest) de numai 1.599 euro. Pe cand o asemenea oferta si in Romania? (extras din viitorul numar UM care apare pe 24 aprilie) Opinii ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 ieftina...si taiwaneza...tot un fel de chinezarie =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 (editat) ieftina...si taiwaneza...tot un fel de chinezarie =))) Poate-i mai buna o First Bike (care-i... chiar chinezarie ), dar la vreo 2.000 de epuroi - la noi, natural, ca-n alte parti se pot comanda pe net la 5-600... ?! Sym face totusi motoare in Taipei din 1954 si-s foarte fiabile - a vindut cu milioanele in Europa de Vest si nu s-a plins nimeni c-ar fi rele. In plus din 2006 a deschis o fabrica in Japonia (datorita cererii mari de acolo... da' cred ca-s fraieri japonezii, de fapt ). Crezi ca YBR-ul de 125 (aproape identica cu SYM-ul... sau invers) se face-n Japonia? Ntzzz - motorul in Brazilia si se monteaza-n Taiwan. Ori - celebra pentru durabilitate - Honda CBR 125 R ? (in Thailanda, mai precis). Oricum, inca nu exista importator SYM la noi, dar se pare ca va aparea. Toate bune altfel Editat Aprilie 21, 2007 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Motor perfect pentru oras,mai ales in aglomeratie,pare manevrabila ca o bicicleta,aspect destul de frumos,putere exact cat ai nevoie,consum mic,design simplist si un pret corect,lipseste opinia in ceea ce priveste fiabilitatea pe care nu mi-o pot exprima,cred ca este o afacere buna sincer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 O sa citesc si eu in Um d ea, eu acu aud prima data de firma asta daca nu am insel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate