satana pe mobra Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 salutare draci motociclisti vreau sa imi cumpar "o comunista" si sa o modific chopper , comunista deocamdata este mobra sau hoinar una din acestea dar poate o sa gasesc o oferta mult mai buna va rog sa ma ajutatzi si pe mine daca se poate cum sa o construesc de unde sa incep si de unde sa imi fac rost de componente necesare dar sa fie ieftine ca nam bani sau daca avetzi cate un tar sau o spita leas accepta cu placere adica daca aveti ceva ce nu va trebuie va rog sa ma anuntzati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 cred ca mai intai trebuie sa iti iei permisul! apoi motocicleta si in final trebuie sa vezi cum faci cu modificarile/daca iti place si asa mai departe... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 23, 2007 Autor Share Postat Aprilie 23, 2007 mai intai sa ma vad cu motorul si apoi restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 deci nu ma poate ajuta nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 mai intai sa ma vad cu motorul si apoi restul pai ia-ti motorul... si dupaia o sa primesti si sfaturi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 cred ca mai intai trebuie sa iti iei permisul! apoi motocicleta si in final trebuie sa vezi cum faci cu modificarile/daca iti place si asa mai departe... bafta! NU cred ca te intereseaza pe tine ce face el cu motorul sigur ii palce si il sustin cu tot ce pot pai ia-ti motorul... si dupaia o sa primesti si sfaturi... Si-a luat!!! stim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate