Ati Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Buna! Mai nou sunt posesorul unui Honda XR 650 R din 2001 la vreo 125 Kg,si 62 CP motorul a fost recomandat de mai multi amici din Ger, ea inca este pe drum spre RO, de aceia pana ajunge acasa doresc sa stiu parerea voastra! Este bun prt hard-enduro, sportul practicat de mine? Are cineva asa ceva sa-mi spuna si mie daca se poate da cu ea pe munti? La noi in zona nimeni mu poate sa-mi spuna nimic interesant! Multumesc! PS. Vechea mea motocicleta este un Husqvarna TE 410 -1997 -43 CP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 eu acum sunt in tratative pt o Honda XL600 din 84 si arata si merge f bine si dupa atatia ani. as fi interesat cat te-a ajuns motorul ?daca nu deranjez iti doresc sa fie tot de ce aveai tu nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Iulie 29, 2004 Autor Share Postat Iulie 29, 2004 eu acum sunt in tratative pt o Honda XL600 din 84 si arata si merge f bine si dupa atatia ani.as fi interesat cat te-a ajuns motorul ?daca nu deranjez iti doresc sa fie tot de ce aveai tu nevoie Bafta la XL 600! Motorul a fost 4000 Euro! Afara in Ger! Salve! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate