sebi_bucuresti Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Am trecut azi in jurul orei 17 prin otopeni si la o trecere de pietoni motociclisti multi parcati pe dreapta,opresc si vad o femeie parca intinsa pe jos si politia langa ea am intrebat ce s-a intamplat si mi s-a spus ca a fost lovita pe trecere dar nu am vazut nici un motor avariat...stie cineva ceva ce s-a intamplat si cum e pietonul ca din ce am vazut eu nu prea era bine :| Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iba_nes Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 A fost lovita de o masina, din cate am inteles de la un taximestrist.Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Asa e,a fost lovita de o masina de teren(Hyundai) pe trecerea de pietoni. Din fericire nu a fost implicat nici un motociclist . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate