radupop Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Ce marca ulei este recomandata pentru BMW F 650 ST ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat August 27, 2003 Share Postat August 27, 2003 Eu la KTM folosesc OMW full sintetic din simplu motiv ca in cazul in care am nevoie urgent sa completez uleiul am cele mai mari sanse sa gasesc un bidon sigilat la o statie OMW din tara sau localitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat August 28, 2003 Autor Share Postat August 28, 2003 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 28, 2003 Share Postat August 28, 2003 si eu tot omv bag in honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CERVE Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 DAr ce parere aveti de uleiurile CAstrol,am inteles ca-s cele mai bune????????? Acum am Valboline-formula-moto;;;asta cum este cotat.... CERVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 nene cerve, in principiu motoarele monocilindru nu sunt asa pretentioase, nici de turatie mare.drept sa ti spun, nu cred ca se impune sa bagi un ulei f scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate