MacLeod Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Revopsesc animalul si ma intereseaza daca are cineva modelul de autocolante original. E un DR din 1992. Pentru anul 1992 am gasit aceste doua variante de autocolantare. Are cineva asa ceva in format Corel, sau o imagine mai de doamen ajuta? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordash Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 stiu p cineva care ar putea sa te ajute. cum dau de el...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 MAN, eu l-am facut singur in WORD sau PowerPoint cu diverse caractere. Copiate cu indigo pe autocolant si taiate cu forfecuta. Au iesit (parerea mea) misto. Nu prea gasesti tipar pe Net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate